Maak Optimaal Gebruik van de Basis Technische Training AWHP met Special Guest Ed Vissenberg van Danfoss!

Heb jij je al opgegeven voor de basis technische training AWHP van Aretec BV en Midea Nederland B.V.? De komende twee edities beloven bijzonder te worden met een speciale gast šŸŽ‰. Op 29 februari en 28 maart verwelkomen we Ed Vissenberg van Danfoss, die een waardevolle training zal verzorgen over het waterzijdig inregelen van installaties.

Tijdens deze training krijg je niet alleen inzicht in hoe je de Midea Warmtepomp efficiƫnt kunt integreren in diverse installaties, maar leer je ook essentiƫle technieken om energie te besparen door middel van de juiste waterzijdige inregeling. Dit is een unieke kans om je kennis te vergroten en direct toepasbare vaardigheden op te doen die een positieve impact hebben op zowel de prestaties als de energie-efficiƫntie van jouw installaties.

Wil jij deze waardevolle training niet missen? Geef je dan vandaag nog op via onderstaande link en verzeker jezelf van een plekje in deze leerzame sessie. Mis het niet en investeer in jouw technische expertise voor een duurzame toekomst!

Meld je nu nog aan voor de training!

Samen streven we naar een betere, efficiƫntere toepassing van warmtepomptechnologieƫn voor een duurzamere wereld. Schrijf je vandaag nog in!

Inloggen