Monitoring software voor warmtepompen

Met de monitoring software van Aretec BV kan je iedere warmtepomp van van Midea uitlezen. Daarbij is het mogelijk om met deze controller de warmtepomp van afstand te monitoren, systeemaanpassingen uit te voeren en grafieken te maken.  

Door het communicatie protocol van de Midea uit te lezen kan de Controller van Aretec BV werken naar de vraag van uw klant. Met de mogelijkheid om tot 7 verschillende verwarmingsregimes aan te sturen maakt deze controller je warmtepomp installatie compleet. 

Het systeem zorgt voor de samenwerking van verschillende warmtebronnen, waaronder warmtepompen, gasboilers, elektrische boilers met warmteterugwinning of luchtbehandelingsunits. De controller van Aretec kan tegelijkertijd meerdere warmtebronnen regelen. Het zorgt voor het beheer van het volledige verwarmingssysteem. Alles vanaf één paneel. Garantie voor het behoud van thermisch comfort in geselecteerde kamers.

Voordelen Aretec Controller

Aretec vloerverwarming producten

De Xfloor van Aretec BV is dé innovatieve oplossing voor zoneregeling in verwarmingssystemen. Deze geavanceerde technologie stelt gebruikers in staat om elke ruimte afzonderlijk te regelen, wat resulteert in optimaal comfort en energiebesparing. Met slimme thermostaten, servomotoren en draadloze connectiviteit biedt de Xfloor een naadloze integratie en eenvoudige bediening. Voor installateurs is het een efficiënt systeem dat voldoet aan de hoogste normen. Kies voor Xfloor en ervaar intelligente zoneregeling voor een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Aretec Xfloor producten

Inloggen