Airco

Airconditioningsystemen

Airconditioningsystemen zijn hét antwoord op moderne, energie-efficiënte klimaatbeheersing in woningen. Ze bieden de mogelijkheid om woningen duurzaam te verwarmen en aangenaam te koelen. Dankzij de geavanceerde technologie van warmteoverdracht en luchtcirculatie kunnen deze systemen de binnentemperatuur nauwkeurig reguleren, waardoor ze superieur zijn aan veel traditionele systemen.

Ideale en bijzondere airconditioningsystemen

Wat maakt deze airconditioningsystemen nu zo bijzonder? In koudere maanden halen lucht/lucht warmtepompen warmte-energie uit de buitenlucht om ieder pand behaaglijk te verwarmen. Ze zetten koude buitenlucht om in warmte binnenshuis, wat niet alleen efficiënt is, maar ook nog eens milieuvriendelijk, gezien het lagere energieverbruik in vergelijking met systemen die volledig op fossiele brandstoffen draaien.

In de zomer dienen deze systemen ook als airconditioningsystemen. Ze zuigen de binnenwarmte op en voeren deze naar buiten af, waardoor uw woning heerlijk koel blijft. Bovendien gebruiken we hiervoor koudemiddel (R32) dat minder schadelijk is voor het milieu. Zie ook onze koelleidingen voor airconditionings

Een prominent lid van deze geavanceerde airconditioningsystemen is de Unico-serie, die zich onderscheidt door zijn eenvoudige, snelle installatie en de afwezigheid van een buitenunit. Bovendien zijn er geen koudemiddel handelingen nodig voor deze units. U kunt deze airconditioningsystemen bij ons bestellen om ze hierna te gebruiken voor uw project. U kiest verschillende opties, zoals bijvoorbeeld onze handige installatiepakketten voor airconditionings

Plaats vandaag nog uw bestelling

Bent u als installateur altijd op zoek naar de beste airconditioningsystemen voor uw klanten? De Unico-serie biedt wat u nodig heeft: eenvoudige installatie, compactheid (zonder buitenunit) en geen behoefte aan koudemiddel handelingen. Plaats vandaag uw bestelling bij onze duurzame groothandel en andere duurzame producten. Zorg ervoor dat uw klanten genieten van een perfect klimaat, het hele jaar door, met de superieure airconditioningsystemen van Unico.

Inloggen