Facot DISIFLUX Spoelpomp 35lt

Facot DISIFLUX Spoelpomp 35lt

  • Product voor: CV-ketel, CV-installatie, Vloerverwarming. koeling, zonnen systeem
  • Merk: Facot Disiflux
  • Serie: Disiflux
  • Inhoud: 35 lt

Bruto prijs per stuk:

 1.952,22

Artikel nr DISFLUX35RI Categorieën , ,

Extra informatie

Beschrijving

Disiflux spoelpomp reinigt efficiënt cv-ketels, vloerverwarming, radiatoren en cv-installaties. Het verwijderen van vuil, slib en kalkaanslag verhoogt de efficiëntie en verlengt de levensduur van het systeem. Regelmatig gebruik van Disiflux voorkomt storingen en vermindert energiekosten. De spoelpomp is eenvoudig in gebruik en levert betrouwbare, grondige reiniging voor diverse verwarmingssystemen.

Disiflux optimaliseert de prestaties van cv-installaties door verontreinigingen effectief te verwijderen. Dit leidt tot een langere levensduur van de apparatuur en betere energie-efficiëntie. De pomp is geschikt voor verschillende installaties, waaronder radiatoren en cv-ketels. Disiflux zorgt ervoor dat verwarmingssystemen optimaal blijven werken, zelfs bij intensief gebruik.

Met Disiflux spoelpomp vermijdt u dure reparaties en storingen door regelmatig onderhoud van uw verwarmingssystemen. De pomp is robuust en ontworpen om langdurige, betrouwbare prestaties te leveren. Disiflux is onmisbaar voor het behoud van de efficiëntie van cv-ketels, vloerverwarming en andere verwarmingsinstallaties. Het gebruik van de spoelpomp draagt bij aan een duurzame en probleemloze werking van uw verwarmingssysteem.