Inlaatcombinatie DUCO UBIC 15mm knel 8bar k PenTec

Inlaatcombinatie DUCO UBIC 15mm knel 8bar k PenTec

  • Product soort: Inlaatcombinatie
  • Aansluiting : 15 mm knel
  • Max boiler inhoud: 200L
  • Materiaal: Messing
  • KIWA: Ja

Bruto prijs per stuk:

 47,40

Artikel nr 1201-0-08-02 Categorie

Extra informatie

Beschrijving

De DUCA inlaatcombinatie van PenTec is een essentiële component voor de veiligheid en efficiëntie van warmwaterbereiders, zoals boilers en andere verwarmingssystemen. Deze inlaatcombinatie reguleert de wateraanvoer, biedt de mogelijkheid om de toevoerleiding af te sluiten en beschermt het systeem tegen overdruk. Hierdoor wordt voorkomen dat warm water terugstroomt in de koudwaterleiding, wat de veiligheid van uw installatie waarborgt.

De DUCA inlaatcombinaties zijn verkrijgbaar in DN15 en DN20 en zijn geschikt voor warmwaterbereiders met een capaciteit tot respectievelijk 75 kW en 150 kW. Ze voldoen aan de strenge Europese Norm EN1488 en worden geproduceerd onder een gecertificeerd kwaliteitssysteem volgens NEN-EN-ISO 9001.

Voor een correcte werking moet de inlaatcombinatie altijd op de koudwateraanvoerleiding worden gemonteerd, en mag de trechter, die 360 graden draaibaar is, alleen verticaal naar beneden gericht zijn. Regelmatig onderhoud is cruciaal; de ingebouwde keerklep moet jaarlijks worden gecontroleerd om terugstroming van water te voorkomen.

De DUCA inlaatcombinatie biedt niet alleen veiligheid, maar draagt ook bij aan de lange levensduur van uw verwarmingssysteem. Kies voor PenTec, kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit.