Schneider Installatierelais / Magneetschakelaar 2-Polig 25A

Schneider Installatierelais / Magneetschakelaar 2-Polig 25A

  • Product soort: Magneetschakelaar
  • Aansluitstroom :230V schakelcontact
  • Aantal schakelpolen: 2x
  • Toepassing: Schakelen TBH of pomp
  • Max schakelvermogen: 6.000W

Bruto prijs per stuk:

 79,21

Extra informatie

Beschrijving

De Schneider Installatierelais / Magneetschakelaar 2-Polig 25A is een betrouwbaar en veelzijdig apparaat, ontworpen voor diverse industriële toepassingen. Deze modulaire contactor uit de Acti 9-serie beschikt over twee normaal open contacten en is geschikt voor een nominale stroom van 25A, wat het ideaal maakt voor gebruik met kleine motoren of HVAC-systemen. Met een bedrijfsvoltage van 250 V AC en een bedieningsspanning tussen 230 V en 240 V AC, biedt dit relais uitstekende prestaties in uiteenlopende omgevingen.

Dankzij zijn elektrische duurzaamheid van maximaal 100.000 schakelingen bij AC-7A of AC-1 en 30.000 schakelingen bij zwaardere belastingen zoals AC-7C of AC-3, garandeert de Schneider magneetschakelaar een lange levensduur. Bovendien kan dit apparaat maximaal 100 schakelingen per dag aan, wat zorgt voor betrouwbare en consistente prestaties.

De IP20-beschermingsgraad, die kan worden verhoogd tot IP40 in een behuizing, biedt een extra veiligheidslaag. Het relais is eenvoudig te monteren op een DIN-rail en is compatibel met alle Acti 9-hulpeenheden, waardoor het een flexibele keuze is voor toepassingen in besturings-, verwarmings- en ventilatiesystemen. Kies voor de Schneider 2-Polig 25A magneetschakelaar voor duurzame en efficiënte controle in uw industriële installaties.