Witte voedingskabel 3×1,5mm2 per meter

Witte voedingskabel 3×1,5mm2 per meter

  • Product soort: Voedingskabel op rol
  • Merk: Aretec
  • Serie: Stroomkabels
  • Aantal kernen: 3
  • Diameter: 1,5 mm2
  • Kleur: Wit

Bruto prijs per stuk:

 3,38

500 op voorraad

Artikel nr A202286782 Categorieën , ,

Extra informatie

Beschrijving

De voedingskabel 3×1,5mm² per meter is een veelzijdige en betrouwbare kabel, perfect voor diverse elektrische toepassingen. Deze kabel is voorzien van meerdere keurmerken, wat staat voor de hoge kwaliteit en veiligheid. Dankzij zijn robuuste constructie is deze voedingskabel ideaal voor het voeden van airconditioningsystemen, het verlengen van pompbekabeling en het aansluiten van driewegventielen.

Met zijn flexibele maar duurzame opbouw biedt de 3×1,5mm² kabel betrouwbare prestaties, zelfs in veeleisende omstandigheden. Of u nu een airconditioning wilt installeren, een pomp wilt verlengen of een driewegventiel wilt aansluiten, deze kabel biedt de kracht en stabiliteit die nodig is om uw systemen soepel en veilig te laten werken.

Daarnaast is deze kabel ook uitstekend geschikt voor het voeden van elektrische elementen, zoals die in boilers en verwarmingssystemen. De kabel zorgt voor een efficiënte stroomoverdracht, waardoor uw apparatuur optimaal presteert en energieverbruik wordt geminimaliseerd.

Kies voor de 3×1,5mm² voedingskabel per meter als u op zoek bent naar een betrouwbare, gecertificeerde kabel voor uiteenlopende toepassingen. Met zijn bewezen kwaliteit en veelzijdigheid is deze kabel de perfecte keuze voor zowel huishoudelijke als industriële elektrische installaties.