Vorstbeveiliging incl accu voor monoblok warmtepompen 1″

Vorstbeveiliging incl accu voor monoblok warmtepompen 1″

  • Product soort: Anti-vries beveiliging
  • Merk: Aretec
  • Serie: Incl Accu geschikt voor alle monoblok warmtepompen
  • Aansluitmaat: 1″

Bruto prijs per stuk:

 717,50

Artikel nr A202286780 Categorieën ,

Extra informatie

Beschrijving

Vorstbeveiliging met Accu – Betrouwbare Bescherming voor Uw Warmtepomp

Onze vorstbeveiliging met ingebouwde accu biedt optimale bescherming voor uw warmtepompinstallatie, zelfs bij extreme weersomstandigheden. Dit innovatieve systeem wordt geleverd met twee sensoren: één voor het meten van de aanvoertemperatuur en één voor de omgevingstemperatuur. Dankzij deze nauwkeurige sensoren blijft uw installatie te allen tijde beschermd tegen vorst.

De krachtige circulatiepomp in het systeem kan tot 0,8 m³/h water verplaatsen, wat zorgt voor een constante doorstroming en daarmee de bescherming van uw leidingen. Het systeem kan minimaal twee dagen vorstbescherming bieden, zelfs bij stroomuitval, waardoor u geen zorgen hoeft te maken over onverwachte omstandigheden.

Een groot voordeel van dit systeem is dat het de performance van uw warmtepomp niet beïnvloedt, in tegenstelling tot glycoloplossingen die de efficiëntie kunnen verlagen. Bovendien maakt dit systeem een terugloopsysteem overbodig, wat installatietijd en kosten bespaart.

Met deze vorstbeveiliging bent u verzekerd van een veilige en efficiënte werking van uw warmtepomp, ongeacht de omstandigheden. Of er nu sprake is van een stroomstoring of extreem koude temperaturen, dit systeem biedt de zekerheid die u nodig heeft.