Midea R290 monoblok warmtepomp 4 kW

Midea R290 monoblok warmtepomp 4 kW

  • Bivalent opstelling mogelijk
  • COP 5.15 A7ºC / W35ºC
  • Energielabel A+++ W35ºC
  • Geluid buitendeel 45 dB(A)
  • Max aanvoertemperatuur H75ºC/C5ºC

Bruto prijs per stuk:

 6.132,50

Artikel nr MHC-V4W/D2N7 Categorieën , , , ,

Extra informatie

Beschrijving

De Midea Arctic R290 Monoblok warmtepompen zijn een milieuvriendelijke en efficiënte oplossing voor zowel verwarming als koeling. Ze maken gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290 (propaan), met een zeer lage GWP van 3 en geen ozonafbrekend vermogen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en koolstofneutraliteit.

Deze warmtepompen bereiken een energielabel A+++ bij 35°C watertemperatuur en A++ bij 55°C, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen. Ze kunnen water tot 75°C verwarmen en blijven effectief presteren bij extreme temperaturen tot -25°C. Dit maakt ze geschikt voor zowel nieuwbouw als vervanging van traditionele cv-ketels.

Met een geluidsniveau vanaf 45 dB(A) zijn de Midea Arctic warmtepompen bijzonder stil en dus geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De bediening is eenvoudig dankzij een kleuren-touchscreen, ingebouwde WiFi, en de mogelijkheid om de warmtepomp te beheren via de MSmartLife-app voor iOS en Android.

Daarnaast zijn de warmtepompen Smart Grid Ready en Modbus-compatibel, waardoor ze eenvoudig te integreren zijn in slimme energienetwerken en gebouwbeheersystemen. Dit zorgt voor een optimale balans tussen comfort en energiebeheer.

Verkrijgbaar in verschillende modellen, variërend van 4 kW tot 16 kW, bieden de Midea Arctic R290 Monoblok warmtepompen krachtige prestaties, zelfs in koude klimaten, met waterverwarming tot 55°C bij -25°C buitentemperatuur. De combinatie van hoge energie-efficiëntie, milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak maakt deze warmtepompen een uitstekende keuze voor elke toepassing.