Bedankt voor jullie Bezoek aan Onze Stand op Vakbeurs Energie! πŸ™ŒπŸ”§

We willen iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht tijdens de Vakbeurs Energie! Het was geweldig om jullie interesse te zien in onze innovatieve oplossingen. We zijn trots op de presentatie van onze toonaangevende producten, zoals het V8 VRF-systeem, de R32 en R290 warmtepompen, en onze hybride CV-ketels.

Onze Innovaties

  • Het V8 VRF-systeem biedt superieure energie-efficiΓ«ntie en milieuvriendelijkheid. Dit systeem werkt met het moderne koudemiddel wat zorgt voor een lager energieverbruik en minder impact op het milieu.
  • De R290 warmtepomp is een duurzame oplossing, ideaal voor wie streeft naar maximale energiebesparing en een kleinere ecologische voetafdruk.
  • Onze hybride CV-ketel combineert de kracht van een warmtepomp en een CV-ketel, wat resulteert in een energiezuinige, veelzijdige verwarmingsoplossing.

Wat het nog interessanter maakt? het Aretec bedieningspaneel van deze systemen kan ook dienen als kamerthermostaat met hysterese. Hierdoor is het niet alleen handig in gebruik, maar biedt het ook de mogelijkheid tot monitoring en beheer op afstand. Alles voor een optimaal comfort en eenvoudig beheer van jouw verwarmingssysteem!

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze producten? Bezoek onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op. We staan altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw behoeften.πŸ”§πŸŒπŸ”₯