✓ Duurzaamheid klimaattechniek

✓ Eenvoudige installatie

✓ Deskundige advisering

Hybride warmtepompen

Hybride warmtepompen zijn revolutionair in de wereld van klimaatbeheersing. Door te kiezen voor deze geavanceerde technologie, verzekert u uw klanten van een gelijkmatig comfort in een woning, bedrijfsgebouw, kantoor, kantine of sportvereniging, ongeacht het seizoen. Aretec ziet de enorme potentie van deze technologie en wilt u graag informeren over de mogelijkheden.

Kies voor kwaliteit en investeer in hoogwaardige hybride warmtepompen

Als installateur begrijpt u dat kwaliteit voorop staat. Door te investeren in de beste hybride warmtepompen uit het aanbod van Aretec, levert u het beste aan eindgebruikers. Daar komt nog bij dat hybride warmtepompen ook nog eens een toonbeeld zijn van duurzame energietechniek, wat voor nog meer meerwaarde zorgt. Alle Midea-warmtepompen zijn all electric ready hybride warmtepompen. Dit houdt in dat ze in combinatie met de cv-ketel werken, maar ze ook op zichzelf kunnen draaien. Bekijk in ons assortiment ook onze leidingsystemen voor warmtepompen als u totaaloplossingen wilt opleveren. 

Bent u op zoek naar hybride warmtepompen?

Bestel uw warmtepomp bij ons

Wilt u een stap vooruit in de markt en zeker weten dat u de beste service en producten levert aan uw klanten? Plaats dan een bestelling voor de meest geavanceerde hybride warmtepompen bij de duurzame groothandel in airco-onderdelen, warmtepompen, elektra en installatiemateriaal. Zo zorgt u voor maximale tevredenheid bij uw klanten en plaatst u uzelf op de voorgrond als dé specialist in klimaatbeheersing.

Inloggen