✓ Duurzaamheid klimaattechniek

✓ Eenvoudige installatie

✓ Deskundige advisering

Meet- en regeltechniek

Producten voor meet- en regeltechniek zijn ideaal voor het meten, controleren en reguleren van verschillende processen op afstand. U hoeft hierdoor niet naar iedere afzonderlijke installatie toe om die af te lezen, waardoor uw kosten ook lager zijn. Bij Aretec hebben we diverse producten en systemen in ons assortiment voor een nauwkeurige meting en regeling

De juiste meet- en regeltechniek voor klimaatbeheersing

Binnen de duurzame energietechniek is het cruciaal om de juiste meet- en regeltechniek te hebben. Wij bieden hiervoor onze warmtepompcontroller aan. Een warmtepompcontroller is een voorbeeld van regeltechniek die wordt gebruikt om de werking van een warmtepomp te beheren en te optimaliseren. De controller regelt de temperatuur door de werking van de warmtepomp aan te passen aan de gewenste verwarmings- of koelingsbehoeften. U kunt het systeem op afstand bedienen. Ook kunt u storingen op afstand laten uitlezen, maar ook als installateur zelf uitlezen. De controller meet de druk van de compressor. Door een energiemeter te kopen, kunt u zelfs het energieverbruik meten. Door dit systeem garandeert u uw klanten een uitstekende temperatuurregeling. Een correct systeem is bij wet verplicht, maar het heeft ook als voordeel dat u aanzienlijk op uw energierekening bespaart. Het vinden van de optimale meet- en regeltechniek is dus een balans tussen comfort, efficiëntie en duurzaamheid, en wij staan klaar om u daarbij te assisteren.

Bent u op zoek naar meer informatie over meet en regeltechniek?

Bestel uw klimaatbeheersingsproducten vandaag nog

Als u klaar bent om de volgende stap te zetten en uw klimaatbeheersingsprojecten naar een hoger niveau te tillen, dan is nu het moment. Bij ons vindt u betrouwbaar installatiemateriaal voor warmtepompen. Plaats direct een bestelling bij onze toonaangevende groothandel in airco, warmtepompen, elektra en installatiemateriaal.

Inloggen